De titel is mijn week in één zin. Ik wilde zeker twee keer in de week een blog plaatsen, maar dat is nog niet echt aan het lukken. De toetsweek is zwaarder dan verwacht, het kost meer aandacht, tijd en energie dan ik verwacht had.
Ik sta bol van de ideeën, mogelijkheden en energie om bezig te gaan. Nu de tijd en ruimte nog.
Woensdag is mijn toetsweek voorbij. Ik ga dan.. ha, nee dat vertel ik niet hier. Sponsor (éénmalig!) €4,95 en krijg elke week SailMail. Ik ga op deze blog heel kort vertellen wat ik doe, zodat ik je op de hoogte houd, maar in de SailMail vertel ik er echt over.
Ik ben er best trots op, dat ik daar mee begonnen ben. Het was een idee waarvan ik dacht dat het een idee zou blijven. Maar het is zover: over ruim 19 uur gaat de eerste reguliere SailMail eruit.
Behalve de SailMail, ben ik ook op Twitter te vinden. Steeds meer, steeds vaker. Ook dat is en blijft een opgave om dat bij te houden.

Ik vertel al te veel. Alles staat zo in mijn SailMail. Eerst een wiskunde proefwerk, dan de SailMail schrijven. En wat ik nog meer ga doen is in die mail te lezen. Ik zeg abonneren.

Wouter at Sea | Make it happen!
www.wouteratsea.nl