U kan verschillende bedragen sponsoren. Daar moet natuurlijk wat speciaals tegenover staan! Ik heb een paar standaard dingen hieronder neergezet. Tegenprestaties die u vanaf het genoemde bedrag sowieso krijgt. En de wens van uw bedrijf komt daar natuurlijk nog bij.

Alle bedragen hebben een speciale betekenis. Natuurlijk hoeft u zich niet aan die bedragen te houden. Ik vond het wel tof om bedragen met een speciale betekenis te gebruiken.

€49,48 ~ Het logo van uw bedrijf komt op mijn site te staan, met een link naar de site van uw bedrijf.

€118,75 ~ Het logo van uw bedrijf komt in mijn wekelijkse Sail Mail te staan, met een link naar de site van uw bedrijf.

€237,49 ~ Ik maak een foto van mij met de vlag van uw bedrijf in een land naar keuze. Deze foto zal sowieso op mijn site, Facebookpagina en in mijn fotoboek komen. Het bedrijf mag deze foto natuurlijk ook zelf gebruiken.

€593,74 Er komt een logo van uw bedrijf op het shirt dat ik aan zal doen tijdens interviews, foto’s voor in kranten, reportages voor op televisie en tijdens de reis.

€1000,- ~ Er komt een vlag van uw bedrijf in het want van de Regina Maris te hangen bij het vertrek en de aankomst in Amsterdam.

€2.493,69 ~ Na de reis houd ik een presentatie bij uw bedrijf over mijn reis, indien het bedrijf dit leuk vindt.

€5000,- ~ Er komt een vlag van uw bedrijf in het want van de Regina Maris te hangen bij het vertrek en de aankomst in alle havens waar we komen.

 

Doneren:

Ter name van: W F Doeven
Rekeningnummer: NL15 SNSB 8810 2160 75
Omschrijving: uw e-mailadres